ALL POSTS

FILTER:

Tags:

CATEGORY:

ТРЕНДОВИ АРХИТЕКТУРА ИНСПИРАЦИИ ОДРЖЛИВОСТ

Tрендови во архитектурата 2022

Во последно време гледаме дека промената е единствената извесност. Ова се однесува на многу аспекти од животот, а еволутивните трендови во архитектурата се еден од нив. На што ќе се фокусираме во оваа област во 2022 година?

МИНИМАЛИЗАМ ДИЗАЈН ИНСПИРАЦИИ ТРЕНДОВИ

Помалку е повеќе - минимализам во архитектурата

Раскошноста и богатството на украсите не секогаш добро се вклопуваат со ентериерот. Но минимализмот во архитектурата е безвременски и секогаш е во мода. Уверете се и самите дека понекогаш помалку е повеќе.