ALL POSTS

FILTER:

Tags:

CATEGORY:

ТРЕНДОВИ АРХИТЕКТУРА ИНСПИРАЦИИ ОДРЖЛИВОСТ

Tрендови во архитектурата 2022

Во последно време гледаме дека промената е единствената извесност. Ова се однесува на многу аспекти од животот, а еволутивните трендови во архитектурата се еден од нив. На што ќе се фокусираме во оваа област во 2022 година?

ОДРЖЛИВОСТ ЕКОЛОШКИ РЕШЕНИЈА ИНСПИРАЦИИ АРХИТЕКТУРА

КАКО ДА ГО НАПРАВИТЕ СВОЈОТ ДОМ ЕКОЛОШКИ ПРИФАТЛИВ

Во свет кој се движи со молскавична брзина, добро е да забавиме и размислиме како нашите секојдневни избори влијаат на планетата. Еве ги нашите совети како да го направите вашиот дом колку што е можно еколошки поприфатлив на тој начин да можете да се грижите за животната средина од безбедноста на вашиот дом.