ALL POSTS

FILTER:

Tags:

CATEGORY:

ТРЕНДОВИ БОИ ИНСПИРАЦИИ ХАРМОНИЈА

Хармонија и урамнотеженост - боја за 2022 година

Во животот се стремиме кон хармонија и урамнотеженост. Ова се однесува на нашите вредности, семејството, работата и исхраната, како и на архитектурата и дизајнот на ентериерот. Токму на ова се однесува и ZANZIBAR 6, боја на 2022 година, од палетата Хармонија и Урамнотеженост.

БЕЛИ БОИ ТРЕНДОВИ ИНСПИРАЦИЈА

Сите нијанси на бела

Белата е најчеста боја на фасадите на модерните згради. Ова не е изненадувачки, бидејќи белата боја е неутрална и ја симболизира совршената рамнотежа помеѓу спротивностите и внесува чувство на мир и хармонија во просторот.