ТЕСТ

ПРАШАЊЕ 1

Која активност најмногу ви одговара?

ПРАШАЊЕ 2

Во кое време од денот најмногу уживате?

ПРАШАЊЕ 3

Кое опкружување најмногу ви одговара?

ПРАШАЊЕ 4

Изберете ја најдобрата просторија за „време за себе“?

ПРАШАЊЕ 5

Заврши ја реченицата. Мојата куќа треба да биде...

ПРАШАЊЕ 6

Кој тип градина совршено одговара на вашата куќа?

ПРАШАЊЕ 7

Каде би сакале да го поминете одморот?

Тоа е се! Сега дознајте која палета најмногу ви одговара!